Bannerinvaihto.fiBannerinvaihto joka tuo hyviä tuloksia

Bannerinvaihto.fi koostuu lähes 200 suomalaisesta laadukkaasta verkkosivusta, jotka hyötyvät jäsenyydestä saaden omalle sivustollensa lisää näkyvyyttä ja laajemman käyttäjäkunnan.

Edellytämme jäsensivuiltamme todellista panostamista sivuston kehittämiseen, sisältöön, ulkoasuun ja mainontaan. Vastineeksi tarjoamme hyvän vaihtosuhteen tehokkaassa banneriverkossa, generoimme liikennettä ja tuomme lisäarvoa jäsensivustolle.

Saat jopa 90% näyttämistäsi näyttökerroista takaisin!

Koska edellytämme jäseniltämme laatua, tarjoamme sitä myös vastineeksi. Järjestelmässä mainosten näyttökertojen vaihtosuhde on huomattavan korkea, parhaimmillaan jopa 90 prosenttia.

Järjestelmän vaihtosuhde on dynaaminen eli jäsenen hyötysuhteeseen vaikuttaa se, mitä enemmän mainokset generoivat liikennettä, klikkauksia jäsenen sivulla. Tämä kannustaa jäseniämme sijoittamaan bannerit näkyvälle paikalle, suunnittelemaan kauniita ja houkuttelevia mainoksia ja tuo näin jatkuvaa lisäarvoa jokaiselle jäsenelle.

Voit myös kohdentaa sekä sivuillasi näyttämäsi mainokset että omat järjestelmässä näyttämäsi mainokset yhteen tai useampaan 21:stä kategoriasta. Ominaisuuden ansiosta voit suunnata omat mainoksesi vain tietyistä aihealueista kiinnostuneelle yleisölle sekä valita, mihin aiheisiin liittyviä mainoksia omilla sivuillasi tahdot näyttää.

Laatukuvaan kuuluu myös se, että emme käytä perinteisistä bannerinvaihdoista tuttuja mainosbannerin ympärille sijoittuvia järjestelmän logoja tai linkkejä: sivuillasi näytetään ainoastaan standardikokoisia mainoksia aivan kuin missä tahansa mainosverkossa. Banneritiedostot sijaitsevat järjestelmän palvelimella, joten myös toimintavarmuus on korkea.

Lisäksi saat käyttöösi tunnukseesi liittyvät yksityiskohtaiset tilastotiedot, joiden avulla voit seurata mainontasi onnistumista tarkasti monipuolisten graafisten kuvaajien avulla reaaliajassa.

» Lue lisää» Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin» Rekisteröidy jäseneksi