Bannerinvaihto.fiLiity jäseneksi ja ansaitse

Oletko laadukkaan verkkopalvelun webmaster? Liity jäseneksemme ja laajenna verkkosivustosi käyttäjäkuntaa sekä vahvista tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden brandia! Näyttämällä laadukkaita bannerimainoksiamme ansaitset vastineeksi omalle bannerillesi näyttökertoja koko järjestelmässämme helposti jopa satojen tai tuhansien eurojen arvosta!

Vastaavan mainostilan ostaminen suoraan muilta verkkosivuilta maksaisi mittavia summia. Järjestelmämme avulla saat kuitenkin vaihtoperiaattella ilmaista mainostilaa sadoilta kotimaisilta laadukkailta verkkosivuilta ja näin lisäät oman sivustosi tunnettuutta ja liikennemäärää.

Miksi liittyä?

Pienempien tai keskikokoisten puolikaupallisten ja kaupallistenkin verkkosivujen on vaikea myydä omaa mainostilaansa. Useimmat tulospohjaiset mainosverkot edellyttävät kuluneiden bannereiden näyttämistä ainoastaan tapahtuneen myynnin provisiolla, ja saat korkeintaan pari hassua euroa silloin tällöin kymmenistä- tai sadoistatuhansista näyttämistäsi bannereista. Reiluako? Ei meistä.

Järjestelmämme tarjoaa kaikille laadukkaille sivustoille mahdollisuuden saada todellista hyötyä omasta mainostilastaan: emme maksa rahaa, mutta tarjoamme reilun vastineen jokaisesta näyttämästäsi näyttökerrasta ja tällä tavoin voit hyödyntää mainostilasi sivustosi kävijämäärien kasvattamiseen.

Ansaitset siis aina itsellesi korvausta näyttökertojen muodossa, riippumatta siitä klikattiinko sivujesi mainoksia vai ei. Ja mitä enemmän panostat mainoksen sijoitteluun, sitä suuremmaksi maksettu korvaus kasvaa suurentuneen hyötysuhteen myötä.

» Lue lisää» Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin» Rekisteröidy jäseneksi