Bannerinvaihto.fiOsta edullista mutta tehokasta mainostilaa

Etsitkö edullista mediaa bannerikampanjallesi? Tuntuvatko suurten kaupallisten sivustojen mediahinnat järjettömän kalliilta tarjoten silti minimaalisen vastineen heikkona näkyvyytenä ja kyseenalaisin tuloksin? Liity mainostajaksemme ja osta erittäin edullista mutta tehokasta, kohdennettavaa mainostilaa järjestelmästämme.

Bannerinvaihto.fi on laaja, yli kahdestasadasta kotimaisesta erittäin laadukkaasta verkkosivustosta koostuva mainosverkko, joka on toiminut jo vuodesta 2002. Järjestelmämme näyttää vuosittain yli 100 miljoonaa mainosnäyttöä, joten voimme hyvällä syyllä sanoa olevamme myös Suomen suurin bannerinvaihtoperiaatteeseen perustuva mainosverkko.

Bannerinvaihto.fi on ykkösratkaisu mainostajalle, joka haluaa tavoittaa erittäin edullisesti ja laaja-alaisesti kotimaisten verkkosivustojen käyttäjiä.

Ole hyvä ja tutustu ensimmäiseksi mediahinnastoomme. Mikäli haluat lisätietoja kampanjoinnista Bannerinvaihto.fi -järjestelmässä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteella palaute@bannerinvaihto.fi tai käyttämällä palautelomaketta.

Jos homma kuitenkin tuntuu selvältä ja haluat aloittaa kampanjoinnin mahdollisimman pikaisesti, rekisteröidy mainostajaksemme, lataa mainosbannerisi järjestelmäämme ja saatuasi hyväksynnän tunnuksellesi, tilaa haluamasi määrä näyttöjä. Aloitamme kampanjan mahdollisimman pian ja laskutamme tilatut näyttökerrat postitse mainoskampanjan alussa.

» Tutustu mediatietoihin» Rekisteröidy mainostajaksi