Bannerinvaihto.fi
Mainostajien käyttöehdot

Kaikkien Bannerinvaihto.fi -järjestelmään rekisteröityvien mainostajien on ensimmäiseksi hyväksyttävä seuraavat käyttöehdot. Rekisteröityvä mainostaja sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja heti hyväksymisestä niin kauan kuin hän on järjestelmän mainostajana. Lue käyttöehdot huolellisesti läpi, jotta tiedät mihin sitoudut!

 1. Rekisteröitävät jäsentiedot
  Liittyessään Bannerinvaihto.fi -banneriverkkoon (myöh. banneriverkko) mainostaja luo uuden käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä sitoutuu ilmoittamaan vähintään oman nimensä, yrityksensä nimen, laskutusosoitteen, toimivan sähköpostiosoitteensa sekä www-osoitteen, johon jäsenenen mainoskampanjan mainosbannerit ohjaavat. Lisäksi järjestelmässä voidaan kysyä muita tietoja, jotka eivät kuitenkaan ole pakollisia ilmoittaa. Ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen mainostaja voi saada järjestelmästä satunnaisesti ilmoituksia järjestelmäpäivityksistä sekä muista järjestelmään liittyvistä ajankohtaisista asioista, jotka koskettavat järjestelmän jäseniä.
 2. Ylläpidon hyväksyntä
  Rekisteröityessään mainostajaksi, mainostaja ymmärtää, että järjestelmän mainostajaksi pääseminen edellyttää ylläpidon hyväksyntää jäsenen sivuston ja mainosten osalta. Rekisteröitynyt mainostaja voidaan siis joko hyväksyä tai jättää hyväksymättä banneriverkkoon. Pidätämme oikeuden jättää hyväksymättä tiettyjä mainostajia järjestelmäämme, mikäli katsomme, ettei mainostaja täytä vähintään samoja laatuvaatimuksia, joita edellytämme muilta jäseniltämme. Mikäli mainostajaa ei hyväksytä järjestelmään tai hänet erotetaan, mainostaja voi yrittää liittyä uudelleen järjestelmään muutettuaan sivustoaan ja bannerimainostaan vastaamaan paremmin vaatimuksiamme.
 3. Hyväksyttävien sivustojen luonne
  Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä järjestelmäämme keskeneräisiä tai ulkoasultaan tai sisällöltään huonolaatuisia sivuja tai mainosbannereita tai sivuja, jotka eivät mielestämme täytä edellyttämiämme laadullisia kriteereitä tai hyvien tapojen mukaista mainontaa tai ovat harhaanjohtavia. Emme hyväksy bannerijärjestelmään sivustoja, jotka sisältävät pornografista, siveetöntä, rasistista, laitonta, herjaavaa, tekijänoikeuksia tai kuluttajansuojaa loukkaavaa tai muuten epäilyttävää ja asiatonta materiaalia. Emme myöskään hyväksy jäseniksi sellaisia sivuja, joiden mainosten luonne ei sovellu järjestelmäämme (esim. seksikaupat, ehkäisyvälinekaupat tai muut verrattavat palvelut) tai jotka katsomme luonteeltaan muuten sopimattomiksi mainosten tai sivusisällön osalta. Pidätämme myös imagosyistä johtuen oikeuden olla hyväksymättä järjestelmämme mainoksia, jotka mainostavat kilpailevaa, vastaavaa, bannerinvaihtoperiaatteella toimivaa mainosverkkoa.  
 4. Kustannukset ja oikeus erota
  Palveluun rekisteröityminen on mainostajalle ilmainen ja mainostaja maksaa ainoastaan ostamistaan mainoskampanjoista tai muista erikseen sovittavista palveluista. Mainostajan tekemät tilaukset ovat sitovia ja mainostaja sitoutuu maksamaan hankkimansa näyttökertamäärän ilmoittamiemme laskutusehtojen puitteissa. Laskutus tapahtuu postitse kampanjan alkaessa. Maksuehtona on 7 pv netto ellei toisin sovita. Mainostaja voi halutessaan erota järjestelmästä milloin tahansa ilmoittamalla asiasta järjestelmänvalvojalle. Mahdollisesti näyttämättä jääneitä ansaittuja mainosnäyttöjä ei tällöin hyvitetä, ellei ole toisin sovittu. Yli 30 vuorokautta käyttämättömänä olleet rekisteröidyt mainostajien tunnukset poistetaan järjestelmästä automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämättömyys tarkoittaa tässä yhteydessä tunnusta, joka ei ole 30 vuorokauden sisällä ostanut uusia mainoskampanjoita eikä tunnuksella ole jäljellä näyttämättömiä näyttökertoja.
 5. Tilastojen julkaisuoikeus
  Pidätämme oikeuden julkaista mainostajien sivuista tilastoja (kuten suurimmat mainostajat) tai muita vastaavia julkisia esittelyjä, ellei toisin ole sovittu.
 6. Vastuuvapaus toimintakatkoksista
  Järjestelmä pyrkii olemaan mahdollisimman laadukas ja tuottamaan jäsenilleen ja sidosryhmilleen jatkuvaa lisäarvoa. Emme kuitenkaan vastaa palvelinten toimintakatkoksista, muista teknisistä ongelmista tai meistä riippumattomista muista tekijöistä aiheutuvista mahdollisista haitoista, joita voivat olla esimerkiksi palvelun tilapäiset toimintakatkokset. Korvausvelvollisuus ostetuissa kampanjoissa rajoittuu korkeintaan kampanjahintaan. 
 7. Oikeus käyttöehtomuutoksiin
  Pidätämme myös oikeuden muuttaa näitä liittymisehtoja milloin tahansa tai muuttaa järjestelmän yleistä käyttötapaa tai toimintaa ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista pyritään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on ilmoittanut rekisteröityessään sekä palvelun etusivulla.

Käyttöehtojen hyväksyntä

Hyväksytkö yllä listatut käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä?
» Kyllä, hyväksyn» En hyväksy