Bannerinvaihto.fi

Minkä tyyppisiä sivustoja hyväksytte järjestelmän jäseniksi?

Haluamme jäseniksemme ammattimaisesti tehtyjä, käyttäjiä kiinnostavia, monipuolista sisältöä sisältäviä suomenkielisiä verkkosivuja. Sivut voivat olla kaupallisia tai yksityisiä, mutta yleensä emme hyväksy pelkästään yksityishenkilöiden henkilökohtaisia kotisivuja, vaan sivuston tulisi käsitellä jotakin aihetta jollakin journalistisella tasolla, joka voisi kiinnostaa muita lukijoita.

Sivuston hyväksymiseen tai hylkäämiseen vaikuttaa se, miten laadukas sivusto on sisällöllisesti, ulkoasultaan ja käytettävyydeltään sekä tietenkin millaista mainontaa jäsen harjoittaa mainosbannerillaan ja miten laadukas jäsenen mainosbanneri on.

Luonnollisestikaan emme hyväksy jäseniksemme sivustoja, jotka sisältävät pornografista, siveetöntä, rasistista, laitonta, herjaavaa, tekijänoikeuksia tai kuluttajansuojaa loukkaavaa tai muuten epäilyttävää ja asiatonta materiaalia vaikka aiempana mainitut ehdot muuten täyttyisivätkin. Jäseneksi pyrkivien sivustojen tulee olla myös suomalaisia ja suomenkielisiä, mutta ne voivat sijaita ulkomaisella palvelimella.

Pidätämme oikeuden itse päättää kenet hyväksymme jäseneksemme ja kenet jätämme hyväksymättä. Myös jäseneksi hyväksytty voidaan erottaa järjestelmästä milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta, mikäli mielestämme jäsen ei täytä pidemmällä aikavälillä edellyttämiämme vaatimuksia tai jäsen rikkoo liittymisehtoja.