Bannerinvaihto.fiBannerinvaihto.fi:n hyötysuhdetta parannettu moninkertaiseksi!

8.10.2007

HYÖTYSUHDETAULUKKO UUSIKSI!
Olemme jatkaneet syksyn 2007 aikana järjestelmämme uudistustöitä ja aikaisemman lupauksemme mukaisesti paransimme järjestelmän jäsenilleen tarjoamaa hyötysuhdetta merkittävästi!

Iso osa jäsenistämme ei ole kyennyt saavuttamaan järjestelmän tarjoamaa parhaimmillaan erittäin korkeaa hyötysuhdetta ja tästä syystä päätimme kannustaa jäseniämme madaltamalla klikkausprosentin vaatimuksia, jotta yhä useampi jäsenistämme kokisi Bannerinvaihto.fi -mainonnan erittäin kannattavana ja palkitsevana. Uusi kannustava hyötysuhdetaulukko on nähtävissä tällä sivulla.

Vertailuna mainittakoon että nyt jo ensimmäisen pykälän verran nouseva hyötysuhde (60%) on saavutettavissa äärimmäisen alhaisella 0,03% keskimääräisellä klikkausprosentilla aiemman 0,1% sijaan. Vastaavasti 70% täyttyy jo 0,06% keskimääräisellä klikkaustuloksella. Aikaisemmin tähän vaadittiin 0,2% klikkausprosentti. Voidaan siis karkeasti todeta, että hyötysuhteen parantaminen on nyt kolme kertaa helpompaa!

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa mainontaan Bannerinvaihto.fi -verkossa! Jos olet ollut aikaisemmin tyytymätön saamaasi hyötysuhteeseen, tilanne on nyt muuttunut täysin. Sijoittamalla mainoksen sivuillesi näkyvään paikkaan saat erittäin helposti aikaiseksi 60-75% hyötysuhteen - sijoittamalla mainokset erittäin hyvälle paikalle sivun ylälaitaan ja kohdentamalla mainoksesi myös 80-90% hyötysuhteen saavuttaminen on täysin realistista.

UUDISTA MYÖS BANNERISI
Tämän uudistuksen myötä kehotamme jäseniämme uusimaan myös bannerimainoksiaan. Verkkomainonta on pitkäjänteistä työtä ja sen kehittäminen vaatii jatkuvia panostuksia - yksinomaan bannereiden uusimisella voit helposti saavuttaa moninkertaisia tuloksia! Lisäohjeita bannerimainonnan suunnitteluun saat tästä.

Emme voi myöskään liikaa korostaa miten tärkeää on huomioida mainoksen mediatilan näkyvyys! Suunnitellessasi ja mitatessasi mainontaa, älä tuijota pelkkää klikkausprosenttia. Huomioi myös se, että jokainen bannerinnäyttö on tietty määrä näkyvyyttä, joka kannattaa hyödyntää tarkasti: Sijoita tuotteesi, palvelusi tai sivustosi logo selkeästi esille mainokseen tai tuo houkuttelevia tarjouksia esille bannerissasi! Luo houkutteleva mainos ja animoi se - tulokset yllättävät varmasti positiivisesti.

SELVENNYKSIÄ EDELLISEEN UUTISKIRJEESEEN
Haluamme vielä tarkentaa edellisessä uutiskirjeessä mainittua kohtaa jossa mainitsimme, ettei Bannerinvaihto.fi -järjestelmän sisäisten mainosten näyttämisestä makseta jatkossa normaalia vaihtopalkkiota. Uutisointi oli tältä osin teknisen epäselvyyden vuoksi virheellinen, sillä muutos koski ainoastaan järjestelmän ns. "tyhjäkäyntimainoksia", joita ei jäsenmäärältään suuressa banneriverkossamme ole ollut käytännössä vuosikausiin. Bannerinvaihto.fi -verkon sisäisistä näytetyistä mainoksista on maksettu edelleenkin normaali vaihtopalkkio.

Päätös kuitenkin herätti jo ajatuksena jäsenissämme niin suurta vastustusta, joten olemme päättäneet palauttaa vanhan linjauksen kaikilta osin: Ansaitset kaikista näyttämistäsi mainoksista normaalin, oman hyötysuhteesi mukaisen vaihtopalkkion, niin nyt kuin jatkossakin!

TÄYDET KIERROKSET KÄVIJÄLASKURIIN
Lopuksi kootusti pari hyvää syytä aloittaa Bannerinvaihto.fi kampanjointi täydellä teholla omalla verkkosivustolla:

  • Käytä hukkamainostilasi hyväksi - näyttämällä Bannerinvaihto.fi -mainoksia saat verkkosivustosi hukkamainostilan tehokkaaseen käyttöön, lisäämään oman verkkosivustosi näkyvyyttä lähes 200 suomalaisen muun verkkosivuston voimin
  • Uusi, moninkertaisesti parannettu hyötysuhde lisää kannattavuuttasi merkittävästi: Jos aikaisemmin sait 50% näyttämistäsi mainoksista takaisin, nyt tuloksena on todennäköisesti huomattavasti parempi tulos.
  • Ehdit nauttimaan tehostetusta hyötysuhteesta jo marraskuun 2007 aikana - hyötysuhdeprosentit lasketaan uudelleen aina alkavan kuukauden alusta. Parantamalla mainoksesi sijoittelua, tehostamalla sen kohdennusta ja uudistamalla mainosta moninkertaistat tehosi helposti: tuloksena on enemmän näyttökertoja, suurempi klikkausprosentti ja kasvavissa määrin uutta liikennettä sivuillesi!
  • Bannerinvaihto.fi sinkoaa sivustosi kävijälaskurin lentoon! ;=)

Parhain terveisin

Bannerinvaihto.fi -järjestelmän ylläpito