Bannerinvaihto.fi
Mediatiedot

UUDISTUNUT HINNASTO 2008 ON NYT VOIMASSA!
Nyt esim. huikeat puoli miljoonaa (500 000) näyttökertaa
järjestelmässämme maksaa vain 115€ (ALV 0%) 

Ole hyvä, ja tutustu alla esitettyihin Bannerinvaihto.fi -järjestelmän edullisiin mainoshintoihin. Rekisteröitymälällä sponsorijäseneksemme, käytettävissäsi on laaja kotimaisista laadukkaista verkkosivuista koostuva verkko, jossa kampanjointi ei mainosbudjettiasi pahemmin rasita. Esimerkkejä jäsenistämme ja järjestelmämme näyttömääristä saat tilastosivulta.

Mainonta Bannerinvaihto.fi:ssä on edullisista hinnoistaan huolimatta kuitenkin erittäin tehokasta. Voit ostaa haluamasi määrän näyttökertoja suoraan mainostunnuksella. Laskutamme tilaamasi määrän tilausvahvistuksessa ilmoittamaasi osoitteeseen. Tilatessasi näyttökertoja, tukenasi on monipuolinen järjestelmä, jossa kampanjan seuranta ja muokkaaminen on helppoa. Voit tarvittaessa vaihtaa mainosbanneriasi ja muuttaa mainosten kohdennusta yhteen tai useampaan 21:stä eri kategoriasta milloin tahansa kesken kampanjan ja seurata kampanjan edistymistä reaaliaikaisten graafisten tilastojemme avulla.

Voit mainostaa kolmessa eri bannerikoossa, joihin kuhunkin voit sijoittaa kolme eri banneria. Järjestelmämme tukee normaaleiden GIF-, JPEG- ja PNG-kuvamuotoisten bannereiden lisäksi myös animoitua GIFiä sekä SWF-muotoisia flashbannereita.

Aineistovaatimukset

  • Bannerin koko (leveys x korkeus) 468 x 60 tai 140 x 350 tai 120 x 600 pikseliä.
  • Muotona joko animoitu tai animoimaton GIF, JPEG, PNG tai SWF. Flash-bannereita käytetäessä bannerin linkitys on tehtävä ohjeistomme mukaisesti.
  • Aineiston tiedostokoko korkeintaan 25 kB/banneri

Hinnasto

Näyttökertamäärä:Hinta: (*CPM-hinta (**Arvioitu kesto (***Arvioidut leadit (****
 500 000 näyttökertaa 115,00 € (ALV 0%) 0,23 € 1-3 viikkoa n. 500 klikkausta
 1 000 000 näyttökertaa 221,00 € (ALV 0%) 0,22 € 2-6 viikkoa n. 1000 klikkausta
 2 000 000 näyttökertaa 420,00 € (ALV 0%) 0,21 € 1-3 kuukautta n. 2000 klikkausta
 5 000 000 näyttökertaa 817,00 € (ALV 0%) 0,16 € 3-6 kuukautta n. 5000 klikkausta

*) Hintoihin lisätään ALV 23%. Maksuehtona 7 pv netto, laskutus postitse kampanjan alkaessa. Hinnat voimassa toistaiseksi.
**) CPM-hinta tarkoittaa hintaa 1000 näyttökertaa kohti (Cost Per Mille). Mitä suuremman näyttökertamäärän tilaatte kerralla, sitä matalemmaksi CPM-hinta laskee
***) Arvioitu kesto tarkoittaa karkeaa arviota kampanjan kokonaiskestosta kun tilattu näyttökertamäärä käytetään kerralla. Arvio on summittainen ja todellinen kampanjan kesto voi olla lyhyempi tai pidempi riippuen mainostajan tekemistä valinnoista koskien mm. mainoksen kohdennusta sekä järjestelmän kunkin ajanhetken käyttöasteesta.
****) Arvioidut leadit on summittainen arvio kampanjanne aikaansaamasta liikenteestä (klikatut bannerit) sivuillenne. Arvio perustuu bannereiden oletettuun 0,1% klikkausprosenttiin, joka on karkea keskimääräinen arvo tilastoihimme perustuen. Todellinen toteutunut määrä voi olla suurempi tai pienempi riippuen kampanjanne bannerimainosten tehosta, mutta arvion voi sanoa olevan kuitenkin realistinen odotusarvo.

Tilaa suuri kampanja kerralla ja säästä merkittävästi!

Kuten huomaat, mitä edemmän kerralla tilaat, sitä alhaisemmaksi CPM-hinta laskee. 5 miljoonan näyttökerran tilauksessa hinta on enää vaivaiset 16 senttiä jokaista 1000:tta näyttökertaa kohti! Esimerkiksi kyseisellä 817,00 euron kertainvestoinnilla yrityksenne takaa pysyvän näkyvyyden verkkopalvelullenne ja tuotteillenne lähes 6 kuukaudeksi sekä saa todennäköisesti noin 5 000 tuotteistanne tai palveluistanne kiinnostuneen uuden kävijän tutustumaan verkossa esittelemäänne viestintään ja mahdollisesti ostamaan tarjoamianne tuotteita. Lisäksi 5 miljoonaa näyttökertaa takaa, että melkoisen merkittävä osa suomalaisista Internetin käyttäjistä, jotka selaavat lähes 200 jäsensivuamme, näkevät varmasti mainoksenne.

Tervetuloa mainostajaksi edulliseen mutta tehokkaaseen banneriverkkoon! Halutessanne aloittaa kampanjoinnin mahdollisimman nopeasti, olkaa hyvä ja rekisteröitykää mainostajaksi alla olevaa linkkiä käyttäen.

» Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin » Epäselvää? Kysy lisätietoja» Rekisteröidy mainostajaksi